Iveta Piese

Kandavas tehnikumā aizvadīta Meistaru diena

13. maijā PIKC «Kandavas Valsts lauksaimniecības tehnikums» praktisko apmācību korpusa mācību virtuvē organizēja semināru «Meistaru diena». Šajā reizē savu amata prasmi rādīja restorāna «Neiburgs» šefpavārs Tomass Godiņš – pats jauns, bet jau pieredzējis un titulēts savā amatā.

13. maijā PIKC «Kandavas Valsts lauksaimniecības tehnikums» praktisko apmācību korpusa mācību virtuvē organizēja semināru «Meistaru diena». Šajā reizē savu amata prasmi rādīja restorāna «Neiburgs» šefpavārs Tomass Godiņš – pats jauns, bet jau pieredzējis un titulēts savā amatā. Viņā ar aizrautību skatījās un klausījās tehnikuma audzēkņi. Tēma šajā reizē gan bija viena – ēdieni no siera vai ar sieru. No mazām uzkodām līdz zupām un fondī. Lielo degustāciju noslēdza pieneņu omlete.

Tomasam Godiņam asistēja tehnikuma audzēkņi, kas saprata meistara teikto no pusvārda. Ēdienu gatavošanas laikā viņš paspēja izstāstīt arī savu dzīves stāstu, kā pēc franču liceja beigšanas iespējams kļūt par šefpavāru vienā no labākajiem Rīgas restorāniem, saglabājot mīlestību uz Franciju caur ēdienu, kura pagatavošanā tomēr cenšas izmantot Latvijas produktus.

Vairāk lasiet piektdienas, 16. maija, laikrakstā ŠEIT!

Komentāri

  1. OMG, it looks from hear that the last time he actually was able to see his penis was, hmmmmm, maybe in 90’s.
    But it’s alright,it happens with fat boys

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *