Kūku, tortu ballīte ar izgaršošanu vakar notika Kandavas Valsts lauksaimniecības tehnikuma ēdināšanas, tūrisma un viesnīcu servisa nodaļas ēdienu gatavošanas virtuvē.
23 jaunie speciālisti – trešā kursa audzēkņi – cepa kūkas, garnēja tortes un galdā cēla visu garšīgo, ko skolā iemācījušies konditormākslas jomā. Gardos darbus vērtēja žūrijas komisija, kuras sastāvā bija tehnikuma pedagogi un nodaļas pārējo kursu audzēkņi. Par labākajiem atzina Zitas Salenieces, Zanes Jakubauskas un visu pārējo veikumu. Nākamie pavāri, konditori gardu ēdienu gatavoja, un vakar ar šiem gardumiem cienāja savas skolotājas un tehnikuma izlaiduma kursu audzēkņus. Nodaļas vadītāja Māra Zilvinska pastāstīja: "Pasākums tapis par Eiropas projekta naudu vidējās profesionālās izglītības īstenošanas kvalitātes uzlabošanas programmu grupā «Pakalpojumi». Šī projekta aktivitātes bija praktiskās mācības konditorejas izstrādājumu gatavošanā un konkurss «Labākais konditors». Eiropa šiem radošajiem konkursiem atvēlējusi 1430 latus. 22. martā šī projekta ietvaros notiks konkurss «Labākais pavārs»."
kas bij bij, galvenais neapstaaties un top top uz priekshu 🙂