Visu gadu kopā!

Nu jau 25. gadu, bet, ja labi paskaita, arī 30. mēs – «Neatkarīgo Tukuma Ziņu» (iepriekš «Tukuma Ziņu») veidotāji, sākoties ikgadējai laikrakstu un žurnālu abonēšanas kampaņai, uzrunājam Jūs – savus pašus uzticamākos lasītājus, jo bez Jūsu nopirktā laikraksta eksemplāra, bet jo īpaši abonementa mūsu darbs nebūtu iespējams. Nebūtu ne avīzes, ne tik daudzu novadnieku lietotā portāla, feisbuka, instagram, X konta…

Paldies, ka novērtējat mūsu darbu!

Uzrunājām Jūs – mūsu īpašos lasītājus, kas esat gatavi uzticēties un būt kopā ar mums gan svētkos, gan jo īpaši ikdienā. Uzrunājam un paļaujamies, ka novērtējat mūsu darbu. Ceram, ka to darāt, jo labi apzināties, ka bez maksas – gluži tāpat kā sieru peļu lamatās – šodien garantēti var saņemt labākajā gadījumā skaisti un vilinoši iesaiņotas, visbiežāk, pārāk dārgas preces, bet sliktākajā – puspatiesības un kādam ļoti izdevīgus melus, kas bieži izrādās arī labi mērķēta dezinformācija…

Profesionāli un apzinīgi veiktam žurnālistu darbam bez sabiedrības atbalsta, tai skaitā materiāla, neiztikt. Lai būtu klāt visos mūsu kopienai un arī jau valstij, visai mūsu tautai svarīgākajos notikumos, lai meklētu un arī atrastu atbildes uz visiem Jūsu uzdotajiem jautājumiem, dalītos priekos  un sniegtu atbalstu rūpju brīžos, lai publicētu informāciju visdažādākajos kanālos, ar brīvprātīgu darbu vien nepietiek. Ar telefonā filmētiem tik-tok, feisbuka vai instagram video un ierakstiem arī nepietiek, lai rūpīgi veiktu demokrātiskas valsts žurnālistikas svarīgāko uzdevumu un pieskatīt to, kā tiek organizēta mūsu publiskā pārvaldība un tērēta mūsu visu kopīgā jeb nodokļu maksātāju nauda. Lai to veiktu kvalitatīvi, ir vajadzīgas gan zināšanas, gan pieredze, gan teju viss mūsu dzīves laiks… Un mēs – nelielā, bet joprojām saliedētā «Neatkarīgo Tukuma Ziņu» komanda, joprojām esam gatava šim izaicinājumam! Par to liecina arī tas, ka šobrīd esam teju titulētākā reģionālo mediju komanda, jo mūsu kontā ir jau četras Žurnālistikas izcilības balvas un šogad arī nominācija jaunā – analītiskās un izpētes žurnālistikas – kvalitātē. Jāpiebilst arī, ka tieši mūsu redakcijas pārstāvji iekļauti valsts Mediju politikas padomē un profesionāļu ekspertu grupā.

 Turamies pie stabilām vērtībām

Šobrīd mēs visi atkal esam spiesti dzīvot ļoti mainīgā un izaicinājumiem pilnā pasaulē, tieši tāpēc, mūsuprāt, vēl svarīgāk nekā jelkad iepriekš, ir turēties pie jau labi pārbaudītām un stabilām vērtībām. Tādas radīt, veidojot laikrakstu un portālu, joprojām solāmies arī mēs – «Neatkarīgo Tukuma Ziņu» komanda.

Arī nākamajā gadā avīze iznāks divas reizes nedēļā, būs tikpat bieza un tai būs dažādi, lielākoties Jums jau labi pazīstami pielikumi, tai skaitā TV programma, praktisko darbu pielikums «Darbs Dara Darītāju», kā arī «Mūsu Veselībai», «Laiks Uzņēmējam». Protams, būs arī, mūsuprāt, ļoti svarīgais pielikums «Laiks Kultūrai», un ļoti ceram, ka nākamgad pašvaldība atbalstīs gan radošās biedrības, kam mēs šai pielikumā nodrošinām publicitāti, gan arī mūsu komandas darbu. Taču, domāju, ka svarīgākais, ka darīsim visu, lai, piedaloties nākamā gada pašvaldību vēlēšanās, Jūs savu izvēli varētu izdarīt ar pārliecību. Mūsu darbs būs lielākoties būs veltīts tieši tam, lai Jūsu pārliecība balsojot būtu pamatota ar pārbaudītu informāciju un faktos balstītām zināšanām.

Aicinām izmantot agrās abonēšanas priekšrocības!

Bet nu pie praktiskām lietām! Lai arī jaunais valsts budžets sola nodokļu pieaugumu vairākās sadaļās, kas ietekmē ikvienu no mums, bet, jāteic, ka tieši tāpēc, mēs nolēmām abonenta cenu šogad atstāt nemainīgu.

Nemainīgas ir arī atlaides, kas, iegādājoties abonementu, paredzētas senioriem, cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un ģimenēm, kurās aug vairāk nekā trīs bērni. Arī šogad, tāpat kā pērn, piedāvājam piedalīties īpašā ”agro putniņu” akcijā. Tā sākas 4. oktobrī, un ilgs līdz 4. novembrim (ieskaitot). Tās laikā Jums ir iespēja jebkura apjoma abonementu 2025. gadam iegādāties redakcijā un mūsu mājas lapā www.ntz.lv  ar 11-12% atlaidi jeb, piemēram, gada abonementa iegādē, ieekonomēt 12 eiro!

Jāpiebilst arī, ka, neskatoties uz reizēm ne visai kvalitatīvo un ne vienmēr mums pieņemamo «Latvijas pasta» darbu, laikrakstu abonēt joprojām ir izdevīgi. Jau sākot no decembra, viena mēneša abonements tādējādi ļaus jums ietaupīt ne mazāk kā 4.50 eiro mēnesī.

Būs arī dāvanas – kalendārs un gadagrāmata

Bez tā, ka saņemsiet lielākoties ar oriģinālu un pat unikālu saturu piepildītu informācijas avotu un uzzināsiet par visiem svarīgākajiem novada un tā kopienas jaunumiem, pasākumiem un notikumiem, laikraksts turpinās sniegt arī komercinformāciju privātu un juridisku personu sludinājumu un reklāmu veidā. Bet būs arī dāvanas. Ikviens mūsu 2025. gada janvāra abonents līdz ar jaunā gada pirmo laikraksta numuru bez maksas saņems arī pārliekamo un pie sienas liekamo mēnešu kalendāru! Un gatavojam arī nu jau par unikāli izdevumu kļuvušo Tukuma gadagrāmatas izdevumu. Kāpēc tas ir unikāls? Jo jau šobrīd mūsu izdotā gadagrāmata ir kļuvusi par nepārtraukti visilgāk rakstīto un arī plašam lasītāju lokam pieejamo kāda novada un tā kopienas hroniku – sava laikmeta zīmi. Tāpat kā iepriekš, arī, iegādājoties gadagrāmatu, laikraksta abonentiem esam noteikuši priekšrocības – lai arī izdošanas izmaksas ir pieaugušas, abonenti grāmatu varēs iegādāties ar ievērojamu (krietni zem pašizmaksas) atlaidi jeb par 2 eiro 8.50 vietā.

Uz turpmāku sadarbību arī nākamajā, 2025. gadā!

Jūsu «Neatkarīgās Tukuma Ziņas» un redaktore Ivonna Plaude

 

 

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *