Zivju zupa grieķu gaumē

1 kg jūras asaru, 1 sīpols, 1 saišķītis zupas zaļumu, 1 lauru lapa, 5 melno piparu graudi, 2 ēdamkarotes miltu, 2 ēdamkarotes margarīna, 1/2 ķiploka daiviņas, 2 tomāti vai mazliet tomātu biezeņa, 6 ēdamkarotes saldā krējuma, sāls, pipari.

Zivis notīra, nogriež galvu, novelk ādu, izņem lielo asaku un sagriež gabalos. 1,5 l ūdenī novāra galvu, ādu un asakas, pieliekot sīpolus, lauru lapu, piparus un zaļumus. Vāra apmēram 30 minūtes. Pēc tam buljonu izkāš, ieliek tajā sagrieztos zivju gabalus un vāra uz lēnas uguns, līdz zivis gatavas.

Uz pannas izkausē margarīnu, pieliek miltus, pielej mazliet buljona.

Sagatavoto aizdaru ielej katlā, pieliek sagrieztus tomātus vai tomātu biezeni, sasmalcinātu ķiploku un saldo krējumu, pieber sāli un piparus. Gatavajā buljonā ieliek iepriekš novārītus zivs gabalus.

Zupu vēlreiz uzvāra, noņem no uguns, uzliek vāku un ļauj 10 minūtes ievilkties. Zupu pasniedz ar baltmaizes šķēlītēm.

1 kg jūras asaru, 1 sīpols, 1 saišķītis zupas zaļumu, 1 lauru lapa, 5 melno piparu graudi, 2 ēdamkarotes miltu, 2 ēdamkarotes margarīna, 1/2 ķiploka daiviņas, 2 tomāti vai mazliet tomātu biezeņa, 6 ēdamkarotes saldā krējuma, sāls, pipari.

Zivis notīra, nogriež galvu, novelk ādu, izņem lielo asaku un sagriež gabalos. 1,5 l ūdenī novāra galvu, ādu un asakas, pieliekot sīpolus, lauru lapu, piparus un zaļumus. Vāra apmēram 30 minūtes. Pēc tam buljonu izkāš, ieliek tajā sagrieztos zivju gabalus un vāra uz lēnas uguns, līdz zivis gatavas.

Uz pannas izkausē margarīnu, pieliek miltus, pielej mazliet buljona.

Sagatavoto aizdaru ielej katlā, pieliek sagrieztus tomātus vai tomātu biezeni, sasmalcinātu ķiploku un saldo krējumu, pieber sāli un piparus. Gatavajā buljonā ieliek iepriekš novārītus zivs gabalus.

Zupu vēlreiz uzvāra, noņem no uguns, uzliek vāku un ļauj 10 minūtes ievilkties. Zupu pasniedz ar baltmaizes šķēlītēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *