Vistas fileja burkānu mērcē

4 vistas filejas, 2 sīpoli, 2 burkāni, 2 glāzes apelsīnu sulas, 2/3 glāzes baltvīna, apelsīns, citrons, sāls, pipari, cukurs, augu eļļa cepšanai, gaļas garšvielu maisījums.

Vistas filejas no abām pusēm apcep eļļā. Noņem no pannas un pārkaisa ar sāli, pipariem un garšvielām. Apcep arī daiviņās sagrieztu citronu un noliek maliņā. Sīpolus un burkānus sagriež kubiciņos, liek eļļā un apcep, pārlej ar apelsīnu sulu, baltvīnu. Uzvāra un 5 minūtes turpina vārīt. Tad pievieno apceptās filejas un citrona daiviņas un vāra vēl 5 minūtes. Pēc garšas pievieno sāli, cukuru, piparus.

Šķīvjos kārto sagrieztas filejas, pārlej ar mērci. Rotā ar apelsīnu šķēlītēm. Galdā pasniedz ar vārītiem rīsiem.

4 vistas filejas, 2 sīpoli, 2 burkāni, 2 glāzes apelsīnu sulas, 2/3 glāzes baltvīna, apelsīns, citrons, sāls, pipari, cukurs, augu eļļa cepšanai, gaļas garšvielu maisījums.

Vistas filejas no abām pusēm apcep eļļā. Noņem no pannas un pārkaisa ar sāli, pipariem un garšvielām. Apcep arī daiviņās sagrieztu citronu un noliek maliņā. Sīpolus un burkānus sagriež kubiciņos, liek eļļā un apcep, pārlej ar apelsīnu sulu, baltvīnu. Uzvāra un 5 minūtes turpina vārīt. Tad pievieno apceptās filejas un citrona daiviņas un vāra vēl 5 minūtes. Pēc garšas pievieno sāli, cukuru, piparus.

Šķīvjos kārto sagrieztas filejas, pārlej ar mērci. Rotā ar apelsīnu šķēlītēm. Galdā pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *