1 vista, 2 sīpoli, 3 āboli, 1,5 ēdamkarotes tomātu pastas, 1,5 ēdamkarotes miltu, 1 tējkarote citrona sulas, 2 glāzes vistas buljona, eļļa cepšanai, 50 g sviesta, 2 tējkarotes karija, 1 ēdamkarote cukura, sāls.
Vistu nomazgā, nosusina un sagriež gabalos. Ierīvē ar maisījumu, kas pagatavots no citrona sulas, tējkarotes karija un sāls, tad vistas gabaliņus eļļā apcep zeltaini brūnus.
Ābolus sagriež 4 gabalos, izņem serdes. Sīpolus notīra un sasmalcina. Sīpolus un ābolus 5 minūtes apcep sviestā, pievieno tomātu pastu, miltus, cukuru, palikušo kariju. Visu samaisa un pārlej ar buljonu. Mērcē liek apceptos vistas gabaliņus un sautē apmēram 30 minūtes uz lēnas uguns.
Galdā vistu pasniedz ar vārītiem rīsiem.