3 puravi, nomazgāti un rupji sagriezti, 2 ēdamkarotes sviesta, 1/2 neliela Savojas kāposta, smalki sagriezta, 8 šampinjoni sagriezti šķēlēs, 4 ēdamkarotes skāba krējuma, 3 vidēja lieluma kartupeļi, nomizoti un sagriezti plānās šķēlēs, 200 g siera (vēlams Kamambēras ar visu miziņu sagriezts šķēlēs), 1 ēdamkarote timiānu lapiņu.
Cepamā traukā liek pusi no sviesta un puravus, samaisa un cep uz lielas uguns apmēram 5 minūtes, līdz puravi mazliet mīksti. Tad puravos iemaisa kāpostus un skābo krējumu. Virsū uzliek kartupeļu šķēles un piespiež. Atlikušo sviestu piciņās uzliek uz kartupeļiem un cep krāsnī apmēram 20 minūtes. Tad kartupeļus pārklāj ar siera šķēlēm un pārkaisa ar timiānu. Uz dažām minūtēm ieliek cepeškrāsnī. Pēc izņemšanas no cepeškrāsns, nedaudz atdzesē un pasniedz galdā ar visu trauku.