500 g miltu, 25 g rauga, 1 tējkarote cukura, 1/4 l ūdens, sāls, 250 siera «Feta», 1 ola, 1 olas dzeltenums pārziešanai.
Pusi miltu iesijā bļodā un vidū izveido bedrīti. Tajā iedrupina raugu, pieber cukuru, pielej ūdeni un visu samaisa. Bļodu pārsedz ar dvielīti un raudzē siltā vietā apmēram 50 minūtes. Tad piesijā pārējos miltus ar sāli, samīca mīklu un saveļ kukulītī. Bļodu apsedz un siltā vietā raudzē vēl 40 minūtes. Mīklu izveltnē taisnstūra plāksnē un ar robaino mīklas ritenīti sagriež 10 cm lielos kvadrātiņos. Pildījumam sieru ar dakšiņu saspaida, piemaisa olu. Uz katru mīklas kvadrātiņu liek tējkaroti pildījuma, saņem kopā mīklas pretējos stūrus un saspiež – izveidojas sainītis. Olas dzeltenumu sakuļ ar ūdeni un pārziež sainīša virsmu. Sainīšus liek uz pannas un cep cepeškrāsnī apmēram 10 līdz 15 minūtes.