Teļa nierītes ar sēnēm

600 g teļa nierīšu, 2 ēdamkarotes sviesta, 1 sīpols, 2 glāzes vārītu sēņu, 1 glāze skāba krējuma, sāls, smalkie melnie pipari, kviešu milti apviļāšanai.

Teļa nierītes pārgriež gareniski uz pusēm un etiķūdenī (uz 1 l ūdens ņem 2 ēdamkarotes etiķa) mērcē 20 līdz 30 minūtes. Tad noskalo, nosusina, atdala urīnvadus un sagriež šķēlītēs. Apsāla, sapiparo, apviļā miltos un apcep sviestā. Katliņā liek nierītes, sasmalcinātu, sviestā apceptu sīpolu, sviestā apceptas sēnes, pielej krējumu un sautē.

Galdā pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *