Svaigu kāpostu kotletes

0,6 kg svaigu kāpostu, 100 g šampinjonu, puse sarkanās paprikas pāksts, sīpols, ola, 2 ēdamkarotes mannas, rīvmaize, sāls, pipari, garšvielu maisījums (pēc izvēles), augu eļļa cepšanai.

Svaigo kāpostu sarīvē uz rupjās rīves vai sīki sagriež ar nazi. Sasmalcina arī papriku, sīpolu un šampinjonus. Visus produktus eļļā apcep un nedaudz pasautē. Atdzesē, pievieno sāli, piparus, garšvielas, olu, mannu. No sagatavotās masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un uz lēnas uguns cep gatavas.

Šampinjonu vietā var lietot arī citas sēnes – svaigas vai sālītas.

0,6 kg svaigu kāpostu, 100 g šampinjonu, puse sarkanās paprikas pāksts, sīpols, ola, 2 ēdamkarotes mannas, rīvmaize, sāls, pipari, garšvielu maisījums (pēc izvēles), augu eļļa cepšanai.

Svaigo kāpostu sarīvē uz rupjās rīves vai sīki sagriež ar nazi. Sasmalcina arī papriku, sīpolu un šampinjonus. Visus produktus eļļā apcep un nedaudz pasautē. Atdzesē, pievieno sāli, piparus, garšvielas, olu, mannu. No sagatavotās masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un uz lēnas uguns cep gatavas.

Šampinjonu vietā var lietot arī citas sēnes – svaigas vai sālītas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *