Skābētu kāpostu zupa

3 sīpoli, 400 g skābētu kāpostu, 2 ēdamkarotes paprikas pulvera, sāls, malti melnie pipari, 800 g gaļas buljona, 300 g kartupeļu, sarkanā paprika, 3 ēdamkarotes sviesta, 150 g skāba krējuma.

Sīpolus notīra un sasmalcina. Skābētus kāpostus sasmalcina.

Katlā uzkarsē ēdamkaroti sviesta un apcep sīpolus. Pievieno paprikas pulveri, sāli, piparus un izmaisa. Pielej buljonu un zupu vāra zem vāka 30 minūtes. Kartupeļus notīra un sagriež kubiciņos. Paprikai izņem sēklas un sagriež strēmelēs. Pannā sakarsē atlikušo sviestu un apcep kartupeļus, tad pievieno papriku un cep, līdz kartupeļi gatavi. Pannu noņem no uguns un pievieno krējumu. Zupu lej šķīvjos, bet virsū liek apceptos kartupeļus un papriku.

3 sīpoli, 400 g skābētu kāpostu, 2 ēdamkarotes paprikas pulvera, sāls, malti melnie pipari, 800 g gaļas buljona, 300 g kartupeļu, sarkanā paprika, 3 ēdamkarotes sviesta, 150 g skāba krējuma.

Sīpolus notīra un sasmalcina. Skābētus kāpostus sasmalcina.

Katlā uzkarsē ēdamkaroti sviesta un apcep sīpolus. Pievieno paprikas pulveri, sāli, piparus un izmaisa. Pielej buljonu un zupu vāra zem vāka 30 minūtes. Kartupeļus notīra un sagriež kubiciņos. Paprikai izņem sēklas un sagriež strēmelēs. Pannā sakarsē atlikušo sviestu un apcep kartupeļus, tad pievieno papriku un cep, līdz kartupeļi gatavi. Pannu noņem no uguns un pievieno krējumu. Zupu lej šķīvjos, bet virsū liek apceptos kartupeļus un papriku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *