500 g skābētu kāpostu, nepilns kilograms kartupeļu, 1 sīpols, 2 ķiploku daiviņas, 3 ēdamkarotes eļļas, sāls, malti melnie pipari, 250 g gaļas buljona, 2 olas, 200 g krējuma, 150 g siera, 1 tējkarote sviesta.
Sīpolu un ķiploku daiviņas notīra un sasmalcina. Gaļu 10 minūtes apcep pannā sakarsētā eļļā, nepārtraukti maisot, lai tā nesalīp. Pievieno sīpolus, ķiplokus, sāli, piparus un vēl dažas minūtes pacep. Kartupeļus notīra un sagriež plānās šķēlēs. Mērcei sieru sarīvē. Buljonu sajauc ar krējumu, olām, sieru. Formu ieziež ar sviestu. Visas sastāvdaļas kārtām liek formā: pusi – kartupeļu šķēļu, pusi – skābēto kāpostu, visu malto gaļu, palikušos kāpostus un kartupeļu šķēles. Kārtojumu pārlej ar mērci. Formai uzliek vāku un cep cepeškrāsni. Īsi pirms cepšanas beigām vāku noņem.