3 sīpoli, 350 g skābētu kāpostu, 2 ēdamkarotes paprikas pulvera, sāls, malti melnie pipari, 350 g kartupeļu, sarkanā paprika, 3 ēdamkarotes sviesta, 150 g skāba krējuma, 1 tējkarote sinepju.
Sīpolus notīra un sasmalcina. Skābētus kāpostus sasmalcina. Katlā uzkarsē 1 ēdamkaroti sviesta un apcep sasmalcinātos sīpolus, pievieno paprikas pulveri, sāli, piparus un izmaisa. Ielej buljonu un zupu vāra zem vāka 30 minūtes.
Kartupeļus notīra un sagriež kubiciņos. Paprikai izņem sēklas un sagriež strēmelēs. Pannā sakarsē atlikušo sviestu un apcep kartupeļus, tad pievieno papriku un cep, līdz kartupeļi gatavi. Krējumu samaisa ar sinepēm, zupu noņem no uguns un pievieno mērci. Zupu lej šķīvjos, pa virsu liek apceptos kartupeļus un papriku.