600 g aknu, 250 g sīpolu, 3 saldskābi āboli, 1 glāze ūdens vai buljona, 1 ēdamkrote kvišu milltu, 4 ēdamkarotes augu eļļas, 1 ēdamkarote skāba krējuma, sāls, smalkie pipari, pēterīļu zaļumi.
Aknas sagriež 0,5 cm biezās šķēlēs, apviļā miltos, apcep sakarsētā eļļā, liek sautējamā veidnē, pārkaisa ar sāli un pipariem, pārlej ar karstu buljonu vai ūdeni un krējumu. Pievieno 4 daļās sagrieztus mazus apceptus sīpolus. Uzliek vāku un sautē. Ābolus sagriež 1 cm biezās šķēlēs un viegli apcep.
Sautētām aknām kopā ar sīpoliem klāt pasniedz apceptās ābolu šķēles, pārkaisītas ar zaļumiem, un vārītus kartupeļus.