300 g liesas cūkgaļas, 400 g ķirbja, 300 g kartupeļu, 1 puravs, 2 tomāti, 2 ēdamkarotes margarīna, 1 l buljona, (pagatavots no buljona kubiciņa), 0,5 ēdamkarotes saldās paprikas pulvera, 0,5 tējkarotes ķimeņu, šķipsniņa cukura, pētersīļu zaļumu.
Katliņā izkausē margarīnu, ieliek gabaliņos sagrieztu gaļu un uz lielas uguns apcep. Pievieno ripiņās sagrieztus puravus, ķimenes un pāris minūšu pasautē. Pieber paprikas pulveri un samaisa. Gaļai un puraviem pielej buljonu, uzvāra un uz lēnas uguns turpina vārīt 30 minūtes. Pievieno gabaliņos sagrieztu ķirbi un kartupeļus, piever sāli un cukuru. Vāra vēl 10 minūtes, tad pievieno daiviņās sagrieztus tomātus un vēlreiz uzvāra. Zupu lej šķīvjos un pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.