Skābēti kāposti, gaļa, grūbas, kartupeļi, sāls, tauki cepšanai.
Skābētus kāpostus (labāk skābētus pēc sentēvu metodēm) savāra kopā ar gaļu un grūbām. Kad gaļa un grūbas mīkstas, visu sacep uz pannas taukos. Liek traukā un dienu patur vēsumā. Katlā ar ūdeni liek vārīties zupas kartupelīšus, kuriem pievieno iepriekš sagatavotos kāpostus. Sāli pievieno pēc garšas pašās beigās. Zupa iznāk ļoti, ļoti bieza. To var pagatavot arī vienā dienā, bet no "atvēsinātiem" kāpostiem tā iznāk daudz garšīgāka.
Sātīgā kāpostu zupa (pēc lauku receptes)
Skābēti kāposti, gaļa, grūbas, kartupeļi, sāls, tauki cepšanai.
Skābētus kāpostus (labāk skābētus pēc sentēvu metodēm) savāra kopā ar gaļu un grūbām. Kad gaļa un grūbas mīkstas, visu sacep uz pannas taukos. Liek traukā un dienu patur vēsumā. Katlā ar ūdeni liek vārīties zupas kartupelīšus, kuriem pievieno iepriekš sagatavotos kāpostus. Sāli pievieno pēc garšas pašās beigās. Zupa iznāk ļoti, ļoti bieza. To var pagatavot arī vienā dienā, bet no "atvēsinātiem" kāpostiem tā iznāk daudz garšīgāka.