200 g kūpinātas vistas krūtiņas, 200 g svaigu gurķu, 200 g tomātu, 200 g leduskāpostu, 200 g marinētu šampinjonu, zaļumi.
Mērcei: 100 g olīveļļas, 50 g zaļumu (svaigi vai kaltēti sasmalcināti pētersīļi, baziliks, dilles), 100 g sarkanās un dzeltenās paprikas, 5 g ābolu etiķa, nedaudz «Vegetas».
Dārzeņus sagriež palielos gabalos (lai tie nesulotos), pievieno veselus marinētos šampinjonus un sagrieztu vistas krūtiņu. Sagatavotos salātus pārlej ar mērci, kas pagatavota, olīveļļai pieliekot pētersīļus, dilles, baziliku, sablenderētu sarkano un dzelteno papriku, ābolu etiķi un «Vegetu».
Salātus var pasniegt arī ar majonēzes mērci, bet tad sastāvdaļas liek kārtās.