Pikantā rīta uzkoda

2 olas, 1/2 tējkarotes kartupeļu miltu, 100 g mazsālīta laša, 50 g iztīrītu garneļu, 20 g mīdiju, garšvielas, eļļa, dažas salātu lapas, sāls.

Sakuļ 2 olas, pievieno nedaudz sāls, 1/2 tējkaroti kartupeļu miltu un uz pannas cep omleti no abām pusēm. Tad to uzliek uz šķīvja; virs tās – salātu lapas, tad lasi, garneles, mīdijas, pēc tam sarullē un sagriež 3 daļās. Liek uz karsta šķīvīša un pārlaista ar karoti skāba krējuma.

2 olas, 1/2 tējkarotes kartupeļu miltu, 100 g mazsālīta laša, 50 g iztīrītu garneļu, 20 g mīdiju, garšvielas, eļļa, dažas salātu lapas, sāls.

Sakuļ 2 olas, pievieno nedaudz sāls, 1/2 tējkaroti kartupeļu miltu un uz pannas cep omleti no abām pusēm. Tad to uzliek uz šķīvja; virs tās – salātu lapas, tad lasi, garneles, mīdijas, pēc tam sarullē un sagriež 3 daļās. Liek uz karsta šķīvīša un pārlaista ar karoti skāba krējuma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *