Piena un olu želeja

2 glāzes piena, 3 olu dzeltenumi, 3 ēdamkarotes cukura, nedaudz lazdu riekstu kodoli, 4 tējkarotes želatīna, vanilīna cukurs.

Olas dzeltenumus ar cukuru un vanilīna cukuru saputo. Maisot masu atšķaida ar siltu uzvārītu pienu. Pēc tam trauku liek siltā ūdens peldē un karsē, līdz maisījums mazliet sabiezē.

Riekstu kodolus uz pannas mazliet apgrauzdē, noberzē brūno miziņu un sasmalcina. Olu un piena maisījumam pievieno sasmalcinātos riekstus un uzbriedinātu želatīnu. Tad sagatavoto masu salej trauciņos un sarecina. Pirms pasniegšanas pārej ar kādu sīrupu.

2 glāzes piena, 3 olu dzeltenumi, 3 ēdamkarotes cukura, nedaudz lazdu riekstu kodoli, 4 tējkarotes želatīna, vanilīna cukurs.

Olas dzeltenumus ar cukuru un vanilīna cukuru saputo. Maisot masu atšķaida ar siltu uzvārītu pienu. Pēc tam trauku liek siltā ūdens peldē un karsē, līdz maisījums mazliet sabiezē.

Riekstu kodolus uz pannas mazliet apgrauzdē, noberzē brūno miziņu un sasmalcina. Olu un piena maisījumam pievieno sasmalcinātos riekstus un uzbriedinātu želatīnu. Tad sagatavoto masu salej trauciņos un sarecina. Pirms pasniegšanas pārej ar kādu sīrupu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *