Paradīzes āboli uz selerijām

500 g mazu seleriju bumbuļu, 1 ķiploku daiviņa, 2 ēdamkarotes eļļas, 1/2 buljona kubiņa, 125 g rīsu, 50 g sarīvēta siera, 3 ēdamkarotes sasmalcinātu lociņu, 1 tomāts, 100 g brokoļu rozīšu, sāls, margarīns plāts ieziešanai.

Selerijas nomizo, sagriež biezās šķēlēs un novāra sālsūdenī, liek uz ietaukotas cepamās plāts. Ķiplokus sakapā, sautē eļļā, pievieno 1/2 l ūdens, sadrupinātu buljona briketīti, rīsus un 30 minūtes uzbriedina. Rīsos iemaisa sieru, zaļumus un garšvielas, veido kaudzītes uz seleriju šķēlēm, pārliek ar šķēlītēs sagrieztu tomātu, brokoļu rozītēm un cep 19 minūtes cepeškrāsnī.

500 g mazu seleriju bumbuļu, 1 ķiploku daiviņa, 2 ēdamkarotes eļļas, 1/2 buljona kubiņa, 125 g rīsu, 50 g sarīvēta siera, 3 ēdamkarotes sasmalcinātu lociņu, 1 tomāts, 100 g brokoļu rozīšu, sāls, margarīns plāts ieziešanai.

Selerijas nomizo, sagriež biezās šķēlēs un novāra sālsūdenī, liek uz ietaukotas cepamās plāts. Ķiplokus sakapā, sautē eļļā, pievieno 1/2 l ūdens, sadrupinātu buljona briketīti, rīsus un 30 minūtes uzbriedina. Rīsos iemaisa sieru, zaļumus un garšvielas, veido kaudzītes uz seleriju šķēlēm, pārliek ar šķēlītēs sagrieztu tomātu, brokoļu rozītēm un cep 19 minūtes cepeškrāsnī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *