4 vistu šķiņķīši, 3 ar mizu vārīti kartupeļi, 4 plānas sautētas cūkas šķiņķa sķēlītes, 8 konservētas ananasu šķēlītes, 100 g siera, sāls, pipari, timiāns.
Mērcei: 1 ēdamkarote miltu, 1 glāze piena, 2 ēdamkarotes ananasu konservu sīrupa, pipari, sviests cepšanai.
Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlēs un liek ietaukotā veidnē. Virsū kārto cūkas šķiņķa šķēlītes.
Vistu šķiņķīšus apcep. Pārkaisa ar sāli, pipariem un timiānu. Sviestā apbrūnina miltus, pievieno pienu un ananasu konservu sīrupu, sāli, piparus. Pusi mērces pārlej kartupeļiem un šķiņķa šķēlītēm. Virsū pamīšus kārto vistu šķiņķīšus un ananasu šķēles. Pārlej ar atlikušo mērci. Cep sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 25 minūtes. 10 minūtes pirms cepšanas beigām cepumu noklāj ar siera šķēlēm. Gatavu sacepumu rotā ar pētersīļu lapiņām.