2 olas, 50 g saldā krējuma, 3 Briseles kāpostu galviņas, 1/4 sarkanā sīpola, 1/4 asās paprikas, neliels pētersīļu saišķītis, universālais garšvielu maisījums, sāls, pipari, nedaudz olīvu, eļļa cepšanai.
Kāpostus pārgriež uz pusēm, sīpolu, aso papriku sagriež gabaliņos, pētersīļus sasmalcina. Sasmalcināto sīpolu eļļā apcep, pievieno aso papriku, Briseles kāpostus un nelielā karstumā cep dažas minūtes. Pievieno sasmalcinātus pētersīļus, garšvielu maisījumu, olīvas, samaisa. Olas saputo ar sāli, pipariem, pievieno krējumu, pārlej cepamā veidnē dārzeņiem. Veidni liek sakarsētā cepeškrāsnī un maisījumu cep gatavu.