Mājas siers ar āboliem un riekstiem

20 g lazdu riekstu, 200 g mājas siera, 1 ēdamkarote kefīra, 3 ēdamkarotes biezsulas (vēlams smilšērkšķu), 2 ēdamkarotes citrona sulas, 1 paliels ābols.

Izlobītus lazdu riekstus nedaudz apgrauzdē sausā pannā. Pusi riekstu samaļ, bet atlikušos sarīvē skaidiņās. Mājas sieru samaisa ar samaltajiem riekstiem, kefīru, smilšērkšķu biezsulu un citrona sulu. Ābolu nomazgā, sagriež 4 daļās un izņem serdi. Nogriež dažas šķēlītes un noliek maliņā, bet atlikušās daļas sagrieztas piemaisa sieram. Liek nelielos trauciņos un rotā ar ābolu šķēlītēm un riekstiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *