450 g kūpinātas mencas filejas bez ādas, 1 lauru lapa, 1 l piena, 1 ēdamkarote sviesta, 1 sīpols sagriezts, 1 ēdamkarote miltu, 1 daiviņa ķiploka sagriezta, 1 sarkanā paprika, rupji sagriezta, šķipsniņa paprikas pulvera, 3 vidēja lieluma sagriezti kartupeļi, 100 g konservētu kukurūzas graudu.
Ieliek zivi pannā, pievieno lauru lapu un uzlej pienu. Lēnam uzvāra, uzliek pannai vāku un ļauj 10 minūtes ievilkties. Tad ar putu karoti izņem zivi, sadala palielos gabalos, izlasa asakas. Šķidrumu izkāš. Dziļā pannā izkausē sviestu un liek sagriezto sīpolu, sautē 3 minūtes, pievieno miltus un maisot cep minūti, tad pievieno ķiploku un papriku, un cep vēl 5 minūtes.
Katliņā ieber kartupeļus, pielej pienu (kurā gatavoja zivi), pievieno paprikas pulveri un uzvāra. Uzliek vāku un vāra uz mazas uguns 15 minūtes. Pievieno kukurūzu un vāra vēl 5 minūtes. Tad katliņu noņem no uguns un uzmanīgi pievieno zivs gabaliņus. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Galdā pasniedz ar ķiploku maizi.