500 g miltu, 300 g kartupeļu miltu, 1/2 glāzes sīrupa, 1/2 glāzes skāba krējuma, 100 g sviesta, 200 g cukura, 1 tējkarote dzeramās sodas un vēlamās garšvielas.
Uzkarsē sīrupu, sviestu un cukuru, piejauc daļu kviešu miltu, maisot atdzesē, pievieno krējumu, sodu, garšvielas, pārējos miltus, labi samīca, izveltnē, izspiež figūriņas un cep mērenā siltumā.
Krējuma piparkūkas
500 g miltu, 300 g kartupeļu miltu, 1/2 glāzes sīrupa, 1/2 glāzes skāba krējuma, 100 g sviesta, 200 g cukura, 1 tējkarote dzeramās sodas un vēlamās garšvielas.
Uzkarsē sīrupu, sviestu un cukuru, piejauc daļu kviešu miltu, maisot atdzesē, pievieno krējumu, sodu, garšvielas, pārējos miltus, labi samīca, izveltnē, izspiež figūriņas un cep mērenā siltumā.