Zantes krīzes centra virtuvē gatavo ēdienus centra klientiem, kā arī bērnudārza un pamatskolas skolēniem. Maltītes, kuras gatavo virtuves darbinieces Inita Usa, Ināra Timoškina, Žanna Sadoha un Zaltīte Tetere, labprāt ēd arī pagasta darbinieki un daudzi miesta iedzīvotāji.
Pavāres teic, ka zantenieki nepavisam nav izlepuši – visu, ko ceļ priekšā, ēdot veseli. Svētkos, saietos topā, protams, esot rasoli. Visdažādākie. Zantes firmas ēdiens (tas esot iecienīts pagastmājā un nu jau arī teju visur) – vārīti kartupeļi ar biezpienu un klāt siļķi ar sīki sagrieztiem sīpoliņiem.
Pavārei I. Usai mājās ir ģimene, kurai arī jāgatavo. Brīvdienās viņa arī mājās gatavojot ar prieku, bet darbadienās pie plīts vingrinoties jaunie pavāri.