1 kg kartupeļu, 500 g maltas gaļas, 1 sīpols, 2 ķiploku daiviņas, 3 ēdamkarotes eļļas, sāls, malti melnie pipari, 1 glāze gaļas buljona, 2 olas, 200 g krējuma, 150 g siera, 500 g skābētu kāpostu, 1 tējkarote sviesta.
Sīpolu un ķiploku daiviņas notīra un sasmalcina. Gaļu 10 minūtes apcep pannā sakarsētā eļļā, nepārtraukti maisot, lai tā nesaliptu. Pievieno sīpolu, ķiplokus, sāli, piparus un vēl dažas minūtes pacep. Kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Mērcei sarīvē sieru. Buljonu sajauc ar krēmu, olām un sieru. Veidni izziež ar sviestu. Visas sastāvdaļas kārtām liek veidnē – pusi skābētos kāpostus, visu malto gaļu, palikušos kāpostus un kartupeļu šķēlītes. Kārtojumu pārlej ar mērci. Veidnei uzliek vāku un cep apmēram stundu. Īsi pirms cepšanas beigām vāku noņem.
Galdā pasniedz ar visu veidni.