Karstās maizītes ar kalmāru, šķiņķi un gurķīti

200 g baltmaizes, 2 plānas šķēlītes žāvēta vai sautēta šķiņķa, vārīta kalmāra, 1 marinēts gurķītis, 1/2 glāzes majonēzes, pipari, zaļumi.

Baltmaizi sagriež šķēlēs un mazliet apžāvē cepeškrāsnī. Vārīto kalmāru, marinēto gurķi un šķiņķa šķēlīti sagriež salmiņos. Visu samaisa ar daļu majonēzes, pārkaisa ar melnajiem pipariem un pārlej atlikušo majonēzi, liek uz baltmaizes un cep karstā cepeškrāsnī. Gatavu pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.

200 g baltmaizes, 2 plānas šķēlītes žāvēta vai sautēta šķiņķa, vārīta kalmāra, 1 marinēts gurķītis, 1/2 glāzes majonēzes, pipari, zaļumi.

Baltmaizi sagriež šķēlēs un mazliet apžāvē cepeškrāsnī. Vārīto kalmāru, marinēto gurķi un šķiņķa šķēlīti sagriež salmiņos. Visu samaisa ar daļu majonēzes, pārkaisa ar melnajiem pipariem un pārlej atlikušo majonēzi, liek uz baltmaizes un cep karstā cepeškrāsnī. Gatavu pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *