Kāļu kotletītes

1 kg kāļu, 200 g rīvmaizes, 3 olas, 2 ēdamkarotes kausēta siera «Dzintars», sāls, rīvmaize apviļāšanai, augu eļļa cepšanai.

Nomazgātus, nomizotu kāļus sagriež 4 daļās un 5 minūtes vāra, tad ūdeni nolej. Kāļus pārlej ar verdošu ūdeni un vāra mīkstus. Atdzesētus samaļ, pievieno rīvmaizi, olas, nedaudz uzsildītu kausēto sieru, sāli. Visu rūpīgi samaisa un veido mazas kotletītes, apviļā rīvmaizē un augu eļļā cep brūnas. Galdā pasniedz ar sēņu mērci.

1 kg kāļu, 200 g rīvmaizes, 3 olas, 2 ēdamkarotes kausēta siera «Dzintars», sāls, rīvmaize apviļāšanai, augu eļļa cepšanai.

Nomazgātus, nomizotu kāļus sagriež 4 daļās un 5 minūtes vāra, tad ūdeni nolej. Kāļus pārlej ar verdošu ūdeni un vāra mīkstus. Atdzesētus samaļ, pievieno rīvmaizi, olas, nedaudz uzsildītu kausēto sieru, sāli. Visu rūpīgi samaisa un veido mazas kotletītes, apviļā rīvmaizē un augu eļļā cep brūnas. Galdā pasniedz ar sēņu mērci.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *