Kabacis (apmēram 1 kg), 2 olas, 1 sīpols, 4 ēdamkarotes ātri vārāmo auzu pārslu, sāls, pipari, rīvmaize, augu eļļa cepšanai.
Kabaci nomizo, uz rupjās rīves sarīvē. Pievieno olu dzeltenumus, sasmalcinātu sīpolu, piparus, sāli un auzu pārslas. Atstāj uz pusstundu uzbriest. Tad iecilā saputotus olu dzeltenumus, veido kotletes, apviļā rīvmaizē un eļļā izcep zeltaini brūnas.
Kabaču kotletes
Kabacis (apmēram 1 kg), 2 olas, 1 sīpols, 4 ēdamkarotes ātri vārāmo auzu pārslu, sāls, pipari, rīvmaize, augu eļļa cepšanai.
Kabaci nomizo, uz rupjās rīves sarīvē. Pievieno olu dzeltenumus, sasmalcinātu sīpolu, piparus, sāli un auzu pārslas. Atstāj uz pusstundu uzbriest. Tad iecilā saputotus olu dzeltenumus, veido kotletes, apviļā rīvmaizē un eļļā izcep zeltaini brūnas.