Jēra ciska (apmēram 2,5 kg), 8 vidēja lieluma sīpoli, timiāna buntīte, 1/2 l sarkanvīna, sauja pētersīļu, 3 ēdamkarotes olīveļļas.
Sakarsē cepeškrāsni. Noskalo gaļu un nosusina no visām pusēm, apkaisa ar sāli un pipariem. Atbilstoša lieluma sautējuma traukā uzkarsē olīveļļu, liek tajā gaļu un grozot apcep no visām pusēm, līdz gaļa brūna, tad to pārliek uz šķīvja.
Sīpolus notīra, plāni sagriež un liek katlā. Cep apmēram 10 minūtes, līdz tie mīksti un brūni, tad pieliek dažus timiāna zariņus, pieber sāli un piparus. Uzliek traukam vāku, cep cepeškrāsnī apmēram divas stundas. Šo gaļu var sagatavot dienu iepriekš un pirms pasniegšanas uzsildīt un pārkaisīt ar sasmalcinātām timiāna un pētersīļu lapiņām.