Daudzkrāsainais sautējums

Sīpoli, burkāni, kāposti, saldie pipari, cukini, sviests, 1 buljona kubiciņš, «Vegeta», sāls, pipari, eļļa.

Sagrieztus sīpolus un burkānus apcep eļļā, liek sautējuma traukā, ielej nedaudz ūdens, kurā iedrupināts buljona kubiciņš un sautē, kamēr burkāni pusgatavi. Tad pievieno sagrieztus kāpostus, sarkanos un dzeltenos saldos piparus, cukini, garšvielas un sautē, līdz visas sastāvdaļas mīkstas.

Pirms pasniegšanas galdā sautējumu pārkaisa ar dillēm.

Pasniedz ar krējumu kā pastāvīgu ēdienu vai arī kā piedevu pie gaļas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *