2 kg kakla karbonādes, šķiņķa gabala vai karbonādes ar kaulu, ķiploki, sāls, pipari, garšvielas cepetim.
Gaļā iebiksta mazus ķiploka gabaliņus, ierīvē ar sāli un pipariem, ķiploku, ietin folijā un diennakti marinē. Cep cepeškrāsnī apmēram 50 minūtes. Gatavu cepeti iztin no folija un sagriež šķēlēs. Galdā pasniedz karstu vai aukstu.
Cūkgaļas cepetis
2 kg kakla karbonādes, šķiņķa gabala vai karbonādes ar kaulu, ķiploki, sāls, pipari, garšvielas cepetim.
Gaļā iebiksta mazus ķiploka gabaliņus, ierīvē ar sāli un pipariem, ķiploku, ietin folijā un diennakti marinē. Cep cepeškrāsnī apmēram 50 minūtes. Gatavu cepeti iztin no folija un sagriež šķēlēs. Galdā pasniedz karstu vai aukstu.