0,5 kg cūkas gaļas, 0,5 kg kartupeļu, 200 g burkānu, 3 tomāti, glāze buljona, 2 ķiploku daiviņas, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 1 sīpols, sāls, pipari, zaļumi.
Gaļu sagriež gabaliņos. Eļļai pievieno saspiestu ķiploku, maisījumu sajauc ar gaļu un ļauj 20 minūtes ievilkties.
Sīpolu nomizo un sīki sasmalcina. Tomātus applaucē, novelk miziņu un sagriež 4 daļās. Burkānus notīra un sagriež ripiņās.
Gaļu apcep kopā ar sīpoliem, liek katliņā, pievieno tomātus, burkānus, buljonu un sautē apmēram 40 minūtes.
Kartupeļus nomizo un sagriež kubiciņos, pievieno gaļai, pieber sāli, piparus un sautē vēl 15 minūtes, kamēr gaļa un kartupeļi mīksti. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.