4 bietes, 2 ēdamkarotes sviesta, 2/3 glāzes rīvēta siera vai 1/2 glāzes rīvmaizes, 1/2 glāzes skāba krējuma, zaļumi. Pildījumam: 3 burkāni, 3 pētersīļu saknes vai 1 selerijas sakne, 1 ābols, 1 sīpols, 2 ēdamkarotes sviesta, 8 žāvētas plūmes.
Novārītas bietes notīra. Katrai ar karoti izgrebj vidu. Pildījumam: burkānu un pētersīļu vai seleriju saknes notīra un sarīvē, sīpolu notīra un smalki sagriež. Ābolu nomizo un sagriež kubiciņos. Sīpolu sviestā apcep zeltainu, pievieno burkānu, pētersīļu vai selerijas saknes un turpina cepšanu. Beigās pievieno sasmalcinātu ābolu un plūmes. Bietes piepilda, kārto ar sviestu izziestā veidnē un cep cepeškrāsni 20 minūtes. Galdā pasniedz ar skābu krējumu.