Cālis cilpā

100 g spageti, 4 cāļu stilbiņi, 1/2 tējkarotes timiāna, 1 sīpols, 50 g tauku cepšanai, 1 tējkarote sojas saistvielu, 150 g konservētu sēņu, 1 tējkarote Vorčestras mērces, salvijas lapiņas.

Novāra spageti. Cāļu stilbiņus pārkaisa ar sāli, pipariem, timiānu, sīki sagrieztiem sīpoliem un apcep pannā, pārlej ar nelielu ūdens daudzumu un sautē, līdz tie gatavi. Stilbiņus izņem un sagriež kubiciņos. Sautējamo šķidrumu uztumē ar sojas saistvielu, pievieno sēnes un pēc garšas – Vorčestras mērci. Sagrieztos cāļu gaļas kubiciņus un spageti kārto uz plates un silda cepeškrāsnī 10 minūtes. Rotā ar salvijas lapiņām.

100 g spageti, 4 cāļu stilbiņi, 1/2 tējkarotes timiāna, 1 sīpols, 50 g tauku cepšanai, 1 tējkarote sojas saistvielu, 150 g konservētu sēņu, 1 tējkarote Vorčestras mērces, salvijas lapiņas.

Novāra spageti. Cāļu stilbiņus pārkaisa ar sāli, pipariem, timiānu, sīki sagrieztiem sīpoliem un apcep pannā, pārlej ar nelielu ūdens daudzumu un sautē, līdz tie gatavi. Stilbiņus izņem un sagriež kubiciņos. Sautējamo šķidrumu uztumē ar sojas saistvielu, pievieno sēnes un pēc garšas – Vorčestras mērci. Sagrieztos cāļu gaļas kubiciņus un spageti kārto uz plates un silda cepeškrāsnī 10 minūtes. Rotā ar salvijas lapiņām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *