200 līdz 300 g vistas filejas, 2 ēdamkarotes eļļas, sāls, pipari, sojas mērce, 2 ēdamkarotes sagrieztu pētersīļu, 2 paskābi āboli, ķiploku daiviņa, 0,5 kg notīrītu burkānu, 1 l dārzeņu buljona.
Vistas fileju pārkaisa ar sāli, pipariem, pievieno ēdamkaroti eļļas un apcep. Sagriež salmiņos un noliek siltā vietā. Ābolus un burkānus nomizo, sagriež kubiciņos. Sīpolu un ķiploku nomizo un sasmalcina, liek katliņā un cep atlikušajā eļļā, līdz tie kļuvuši zeltaini. Pievieno burkānus un ābolus, pielej buljonu un vāra 10 minūtes. Sablenderē. Pievieno sojas mērci, sāli un piparus pēc garšas. Ja ir vēlēšanās, var pievienot arī saldo krējumu.
Burkānu krēmzupa ar vistu
200 līdz 300 g vistas filejas, 2 ēdamkarotes eļļas, sāls, pipari, sojas mērce, 2 ēdamkarotes sagrieztu pētersīļu, 2 paskābi āboli, ķiploku daiviņa, 0,5 kg notīrītu burkānu, 1 l dārzeņu buljona.
Vistas fileju pārkaisa ar sāli, pipariem, pievieno ēdamkaroti eļļas un apcep. Sagriež salmiņos un noliek siltā vietā. Ābolus un burkānus nomizo, sagriež kubiciņos. Sīpolu un ķiploku nomizo un sasmalcina, liek katliņā un cep atlikušajā eļļā, līdz tie kļuvuši zeltaini. Pievieno burkānus un ābolus, pielej buljonu un vāra 10 minūtes. Sablenderē. Pievieno sojas mērci, sāli un piparus pēc garšas. Ja ir vēlēšanās, var pievienot arī saldo krējumu.