500 g burkānu, 50 g siera, 3 šķēlītes cietas baltmaizes, 1 ola, muskatrieksts, malta paprika, sāls, pipari, rīvmaize, olīveļļa cepšanai.
Izvārītus, notīrītus burkānus samiksē biezenī, lieko šķidrumu nospiež. Pievieno saberztu baltmaizi, rīvētu sieru, sāli, piparus, rīvētu muskatriekstu, papriku. No masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un olīveļļā cep gatavas.
Burkānu kotletes
500 g burkānu, 50 g siera, 3 šķēlītes cietas baltmaizes, 1 ola, muskatrieksts, malta paprika, sāls, pipari, rīvmaize, olīveļļa cepšanai.
Izvārītus, notīrītus burkānus samiksē biezenī, lieko šķidrumu nospiež. Pievieno saberztu baltmaizi, rīvētu sieru, sāli, piparus, rīvētu muskatriekstu, papriku. No masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un olīveļļā cep gatavas.