Biguzis

400 g klona maizes, 1 glāze ūdens, 100 g dzērveņu sulas, 50 g cukura, 50 g medus.
Putukrējumam: 100 g saldā krējuma, 1 ēdamkarote cukura.

Ūdeni ar cukuru uzvāra, pievieno medu, dzērveņu sulu un atdzesē. Nobriedušai rupjmaizei nogriež garoziņu un maizi sagriež kubiciņos, liek saldēdiena trauciņos un pārlej ar sagatavoto mērci. Krējumam pievieno cukuru un saputo. Pasniedzot liek uz rupjmaizes un rotā ar dzērvenēm.

400 g klona maizes, 1 glāze ūdens, 100 g dzērveņu sulas, 50 g cukura, 50 g medus.
Putukrējumam: 100 g saldā krējuma, 1 ēdamkarote cukura.

Ūdeni ar cukuru uzvāra, pievieno medu, dzērveņu sulu un atdzesē. Nobriedušai rupjmaizei nogriež garoziņu un maizi sagriež kubiciņos, liek saldēdiena trauciņos un pārlej ar sagatavoto mērci. Krējumam pievieno cukuru un saputo. Pasniedzot liek uz rupjmaizes un rotā ar dzērvenēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *